Konya’nın Karapınar ilçesinde düzenlenen müzik dinletisi, katılımcılardan tam not aldı.

D S C F0627D S C F0630

Karapınar Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte, Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencileri ile “Müziğin Rengi” grubu aynı sahneyi paylaşarak çeşitli müzik performansları sergiledi.

D S C F0777D S C F0765

Dinleti programına Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal, AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Ahmet Ersoy, Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Hulusi Sonkaya ve çok sayıda davetli katıldı.

D S C F0775D S C F0664

Etkinliğin koordinasyonunu yürüten Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Müzik Öğretmeni H. Gülşah Vidinli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerle birlikte böyle bir çalışmada yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Bayram tatili trafiği Konya-Adana yolunda yoğunluk oluşturdu Bayram tatili trafiği Konya-Adana yolunda yoğunluk oluşturdu

Vidinli, “Öğrencilerimizin sanatsal yönünü geliştirmek, sahne tecrübesi kazandırmak ve müziğe olan ilgilerini artırmak amacıyla bu etkinliği düzenledik. Müziğin birleştirici gücüne şahit olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederim,” dedi.

Program sonunda sahne alan öğrenciler ve grup üyeleri uzun süre alkışlandı.

D S C F0665D S C F0651