Konya’nın Karapınar ilçesinde mevsimlik tarım işçilerinin yaşadığı çadır alanında meydana gelen trafik kazasında ölen ya da yaralanan olmadı. Kazanın maddi hasarla atlatılması, çevredekiler tarafından "mucize" olarak değerlendirildi.

D S C F1374D S C F1370D S C F1371

Olay, ilçeye bağlı Çiçek Yaylası mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği binek araç, mevsimlik işçilerin kurduğu çadırların bulunduğu alana girdi. Süratle ilerleyen araç, bir çadıra çarparak durabildi.

Karacadağ’da yangın, bölge halkına zor anlar yaşattı
Karacadağ’da yangın, bölge halkına zor anlar yaşattı
İçeriği Görüntüle

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde kazada ölen ya da yaralanan olmadığı belirlenirken, çadırlarda ve araçta maddi hasar meydana geldi.

D S C F1372

Mevsimlik işçilerin ve ailelerinin yoğun olarak bulunduğu çadır alanında can kaybı yaşanmaması büyük şans olarak değerlendirilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Karapınar’da Facia’nın Eşiğinden Dönüldü!

Bu Bir İlandır